Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Noul detector Long Range este un detector inovator care detecteaza cu o foarte mare usurinta comori ingropate, aur, argint, pietre pretioase dar si cavitati . Foloseste cea mai recenta tehnologie MFD, complet modernizata (Frecventa de Separare Moleculara), tehnologie americana de ultima generatie. GOLDEN QUEEN este echipat cu un radar puternic, tehnologie electromagnetica cu senzori special proiectati pentru o sensibilitate mai mare de scanare a solului si pentru o puterea de detectie mult mai mare.
Sensibilitatea detectorului nu este afectata de conditii naturale extreme, cum ar fi frigul, caldura si umiditatea, deoarece este fabricat din materiale excelente pentru durabilitate si performanta stabila.
A sosit in cele din urma detectorul ce ii va face pe toti pasionatii de acest hobby sa isi piarda somnul. Va asteptam la magazinul nostru pentru a va convinge singuri de performantele acestui produs. Este foarte simplu si usor de folosit de catre oricine. Nu este nevoie sa se intinda cabluri si fire pe sol pentru a face detectia dificila si complexa. Prin apasarea unui buton veti gasi obiectivul pe care il doriti. Este in mod sigur cel mai bun detector din categoria long range de pe piata mondiala.
detector metale los angeles golden queen

ATENTIE!
SUNTEM REPREZENTANȚI OFICIALI AI FIRMEI LOS ANGELES GOLDEN QUEEN IN ROMANIA.
Acordati atentie imitatiilor chinezesti comercializate la preturi foarte mici!

CARACTERISTICI
detector metale los angeles golden queen
Sistem de cautare:
1. Microcalculator modernizat.
2. Clasificare performanta a conductivitatii
3.Frecventa de discriminare avansata
4. Sistemul de coordonare performant
5. Frecvente specializate pentru cavitati
6. Noi tehnologii de tip LRL (Long Range Locator), MFD (Molecular Frequency Separation) LDS (Line Signal Discrimination), ACR (Advanced Conductivitatea Reading) SCF (Specialized Cavities Frequencies) si LCS (Leading Coordination System).

Detectorul de aur GOLDEN QUEEN are optiuni de cautare selective cu calibrare la sol automata in toate conditiile atmosferice.

Echipat cu sistem avansat de scanare, prin senzori electronici de inalta precizie, senzori sofisticati fabricati pentru prima data pentru a aproviziona unitatea electronica a aparatului cu 4 filtre. Aceste filtre lucreaza pentru a determina acuratetea semnalului la sol specificand dimensiunea exacta a tintei si puterea semnalului prin intermediul unui program de analiza incorporat in sistem.detector de metale garrett recon pro
detector de metale garrett recon pro
detector de metale garrett recon pro

Detectorul de aur GOLDEN QUEEN scaneaza zona inconjuratoare in care se afla operatorul , incuie tinta dorita conducand operatorul exact in locul precis in care se afla ingropat obiectul. Manipularea usoara si usurinta in identificarea obiectelor, cum ar fi aur, argint, pietre pretioase si cavitati il fac sa se diferentieze de orice alt detector de tip long rage si este usor de folosit chiar si de operatorii total lipsiti de experienta. Forma convenabila a detectorului de aur si dimensiunea mica, va vor tine departe de priviri indiscrete.

Acest sistem este exact in ceea ce priveste discriminarea, identificarea si monitorizarea semnalului si va va ghida catre tinta prin intermediul afisajului aparatului. Atunci cand detecteaza, indica directia pe care se afla tinta, iar utilizatorul poate merge la tinta, chiar deasupra tintei, care a fost limitata la o suprafata de un metru patrat, cu posibilitatea de a stabili tipul de metal detectat. Una din punctele forte ale acestui detector GOLDEN QUEEN este ca nu va mai fi necesar sa faceti plimbari inutile si cautari aleatorii pe suprafete vaste. Are capacitatea de a scana pe o suprafata incepand cu 50 de metri, 250, 500, 800 sau chiar 1000 de metri si pana la o adancime de 20 de metri sub pamant.

Tintele care s-au aflat pentru o perioada mare de timp ingropate in pamant, produc energie si creeaza suprapuneri in raport cu solul. Interactiunea obiectelor de aur cu solul duce la posibilitatea formarii unor linii magnetice si a unui camp electromagnetic. In sistemul de detectare al aparatului au fost introduse mai multe tehnologii inovatoare si noi specificatii de provenienta americana, in constructia de detectoare pentru raza mare de detectie pentru a detecta si a monitoriza modificarile proprietatilor solului in comparatie cu conductivitatea tintei, avand ca rezultat acordarea exacta a detectorului cu tinta. Aceasta acordare intre dispozitiv si tinta este ceea ce se numeste "Separarea liniei de semnal" si nu este necesar ca persoana sa filtreze alte raspunsuri, deoarece, atunci cand conditiile sunt bune, mai ales toate celelalte semnale sunt eliminate si numai linia obiectivului va putea fi citita.

Noul detector GOLDEN QUEEN contine noi frecvente modificate si programate pentru scanarea solurilor si subsolurilor, cavitatilor, pesterilor si tunelurilor.


SPECIFICATII TEHNICE
1. Domeniul de investigare: 1000m
2. Adancime de detectare: 20m
3. Putere: 12V, 1600mAh
4. Filtre de detectare: aur, argint, pietre pretioase, cavitati
5. Conditii atmosferice: -20° C pana la + 50° C Temperatura; 0-95% umiditate atmosferica; pana la 4 bufor / 25 de km / ora Viteza vantului.

Los Angeles include un puternic transmitator fara fir pentru a comunica cu dispozitivul, o tehnologie de varf americana cu programe concepute de leaderi specialisti in cercetarea biogeofizica la nivel mondial, cu o experienta vasta in fabricarea de emitatoare radio si senzori la distanta. Transmitatorul se ataseaza cu cleme la curea si este in mod constant in comunicare cu dispozitivul, fara pierderi de semnal, asigurand o functionare stabila si garantata. Cele patru intrerupatoare ale filtrelor de cautare si de discriminare se blocheaza pe frecventa tintei si alimenteaza in mod continuu dispozitivul cu energie pentru a capta cu succes campurile de energie si electromagnetice ale obiectelor care se afla sub pamant. Costurile economice ridicate,timpul aferent cercetarii si testarii au avut ca rezultat construirea unui astfel de echipament sofisticat, o conceptie unica in gama detectoarelor pe raza larga.

Los Angeles Golden Queen

Cod produs: Golden Queen
  • Preţ vechi: 1.250€

  • Preţ: 1.200€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR


Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 6 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: