Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

UN SINGUR DISPOZITIV CARE LOCALIZEAZĂ COMORILE, CAVITĂTILE SI MONEDELE
O tehnologie fără precedent: Deephunter ® este primul detector din lume care combină capacitatea de a localiza comori, cavități și monede aflate la adancime, toate într-un singur aparat. Deephunter ® oferă atât un mod ce nu necesita miscare cat și un mod tip miscare. Experimentați detectarea rapidă și adanca pe care alții doar au visat-o. E ca și cum ai cumpăra două detectoare într-unul singur. Schimbă stilul tău de a detecta prin atingerea unui singur buton.
Alegeți din două moduri:
1. Un mod puternic de căutare la adancime pentru localizarea comorilor din metale prețioase, cavități și goluri în pământ, cu Analiză sub formă de Imagine 3D full Color. SAU :
2. Un mod super rapid pentru localizarea tintelor propuse și a pepitelor de aur la o adâncime impresionantă cu discriminare completă și identificare cu ton audio.
CARACTERISTICI
MODUL 1 DE DETECTIE
Un mod de detectare non-mobil profund atât pentru metale prețioase cât și pentru detectarea golurilor.
Un mod de detectie ce nu necesita miscare , la adancime, atât pentru metale preţioase cât şi pentru detectarea cavitatilor. Doar atasati bobina standard T44 si puteti incepe imediat sa descoperiti comorile ascunse in zone in care cautarea cu alte Detectoare ar fi una foarte dificila! Aceasta bobina nu necesita miscarea detectorului; dimensiunea sa este de 36 cm x 44 cm. Interfata intuitivă este uşor de înţeles de către toţi utilizatorii; atât cei amatori cât şi cei profesionişti deopotrivă. Ecranul color al detectorului Deephunter ® vă prezintă o reprezentare vizuală a semnalului ţintă cu o analiză avansată prezentata in imagini 3D. In plus, veţi vedea tipul de metal, adancimea şi dimensiunea ţintei pe care aţi detectat-o înainte să o dezgropaţi!
Puteţi vedea grafic 3D identificarea metalului pe raportul obţinut pe ecran, după detectarea ţintei. Datorită identificării perfecte a metalului, deephunter ® incadreaza tipul de metal detectat într-una din cele patru grupuri diferite: 1. Aur 2. Preţioase 3. Ne-preţioase 4. Oţel.
IDENTIFICAREA CU ACURATEȚE A METALULUI ȘI GRAFICUL ȚINTEI ÎN 3D
Puteți vedea atât grafic 3D și identificarea metalului pe raportul obținut pe ecran pe care îl veți obține, după detectarea țintei. Datorită identificării perfecte a metalului, deephunter ® indică tipul de metal detectat într-una din cele patru grupuri diferite: 1. Aur 2. Prețioase 3. Ne-prețioase 4. Oțel.
DETECTAREA CAVITĂȚILOR
Pe lângă detectarea şi identificarea cu precizie a metalului, dispozitivul poate localiza, de asemenea, structuri subterane, cum ar fi peşteri, cavităţi, depozite, tuneluri, adăposturi şi morminte - toate cu imagini grafice 3D avansate. Metalele pot fi, de asemenea, identificate în cadrul acestor structuri subterane.
AFISAREA ADÂNCIMII
Aparatul indică cu acurateţe si afiseaza pe ecran adâncimea ţintei detectate in centimetri.
RESPINGEREA FIERULUI
Funcţia de respingere a feroaselor din construcţia aparatului permite detectorului Deephunter® sa elimine metalele nepreţioase (feroase) şi metalele nefolositoare, în timp ce va detecta doar metale preţioase. Acum puteţi descoperi comorile pe care alţii doar le-au visat!
CAPACITATEA DE A OFERI O FORMA GRAFICĂ A SEMNALULUI ŢINTEI (OSCILOSCOP)
In Modul 1, sistemul de oscilaţie prezintă continuu graficul semnalului ţintei pe afişaj.
MENIUL DETECTORULUI IN LIMBA ROMANA
Alegeti Limba Romana la pornirea detectorului


MODUL 2 DE DETECTIE
Mod de recuperare rapidă capabil să detecteze monede de aur, şi ţinte mici, la adâncimi de excepţie, cu identificarea audio a ţintei.
In acest mod, cu bobina standard mobilă C32 (26 x 32 cm), puteţi detecta cu uşurinţă monede unice, bijuterii, aur şi alte obiecte mici aflate la adâncimi care nu pot fi atinse de alte detectoare. Adăugaţi opţional bobina mai mare C47 (39 x 47 cm) şi veţi putea detecta obiecte mai mari la o adâncime mai mare, la fel cum puteţi în Modul 1.
Acest sistem este uşor de utilizat si identifică metalul la adancimi mari. Utilizatorul este alertat cu privire la tipul de metal cu trei sunete diferite. Acum puteţi auzi cu uşurinţă dacă tinta descoperita este din aur, metal preţios sau deseu.
ELIMINAREA FEROASELOR
Ca şi în modul 1, puteţi elimina în acest mod, de asemenea, metale ne-preţioase (feroase) şi deseurile, utilizând funcţia de eliminare feroase pentru a detecta doar metale preţioase.
PERFORMANŢĂ EXCEPŢIONALĂ ÎN SOLURI MINERALIZATE
Aveţi posibilitatea să efectuati cu uşurinţă căutări în toate tipurile de teren datorita setărilor detectorului Deephunter®; setari speciale din Modul 2, proiectat pentru condiţii extreme de mineralizare.
Prin folosirea setării feroase, puteţi preveni semnalele false prin eliminarea interferenţelor cauzate de minerale, în condiţii de teren extrem de mineralizat sau zone care conţin concentraţii ridicate de fier, cum ar fi plajele, nisipul umed, solul arat etc.
DISCRIMINEAZĂ METALE CU 3 TONURI AUDIO
Modul 2 are un sistem de discriminare a metalului foarte clar si uşor de înţeles. Aparatul instiinteaza operatorul despre metalele detectate cu 3 sunete diferite. Un ton de alertă scăzut este produs pentru tinte feroase si 2 alerte similare cu tonuri înalte sunt produse pentru tinte preţioase şi aur.
OPERARE AVANSATĂ ŞI TOTUŞI UŞOR DE FOLOSIT
Modul 2 este proiectat având în minte uşurinţa de utilizare. Utilizatorii amatori şi profesionişti deopotrivă vor aprecia simplitatea. Acest mod oferă o căutare rapidă pentru detectarea ţintei numai prin intermediul alertelor audio.
INFORMATII DESPRE BOBINE (TOATE BOBINELE SUNT INCLUSE IN PRET)
Bobina T44 (36x44cm) 14" x 17.5"
Conceput pentru detectarea generală a metalelor în MODUL 1. Utilizatorul poate urmări rezultatele pe ecranul LCD al unitatii.
Bobina C47 (39x47cm) 15.5"x18.5"
Oferă o adâncime mai bună și poate fi utilizată numai în MODUL 2. Detectorul va răspunde cu avertizări sonore.
Bobina C32 (26x32cm) 23.5"x39.5"
Ideala pentru detectarea monedelor și a obiectelor mai mici. Detectorul va răspunde cu avertizări sonore. Această bobină poate fi utilizată numai în MODUL 2.
ACCESORII INCLUSE

1 Acumulator litiu
incarcator 220V/auto

Ham de sustinere

Casti audio

Geanta de transport

Protectie de piele pentru unitate

Protectii pentru bobinele C32 si C47

Manual de utilizare si DVD in Limba Engleza

TECHNICAL SPECIFICATIONS
Mode 1 (Sistem vizual) Modul 2 (Sistem audio)
Bobina de detectie Bobina T44 Bobina C32 Bobina C47
Tip de bobină Bobina DD Bobina DD Bobina DD
Sistem de operare VLF VLF VLF
Frecventa 12.5 kHz 17.5 kHz 17.5 kHz
Detectarea metalelor Audiomata si visuala Audiomata Audiomata
Ajustarea sensibilității Manuala Manuala Manuala
Calibrarea solului Manuala Manuala Manuala
Iesire Casti 1/4" Mono 1/4" Mono 1/4" Mono
Lungimea tijei 85 - 135 cm 85 - 135 cm 85 - 135 cm
Greutate 1.4kg 0.85kg 1.2kg
Durata de functionare 4 ore 25 ore 25 ore
MEDIA
test detector metale makro gold racer
GIFTS IMG
Cadouri incluse
Product Info
Pinpointer inclus

Makro DeepHunter

Cod produs: DeepHunter
- Cadouri incluse
- Pinpointer inclus
- Transport Gratuit
  • Preţ: 4.050€

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR


GAMA VARIATA
Pentru toate domeniile de detectie
PRODUSE ORIGINALE
Aveti garantia produsului original
TRANSPORT GRATUIT
Prin Urgent Cargus
VERIFICARE COLET
Puteti opta pentru deschiderea coletului la primire
DREPT DE RETUR
In maxim 14 zile
Conditiile de retur*

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: