Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


Instrument electronic de inalta precizie programat sa fie folosit in inginerie si asistenta de plan pentru a detecta tevi si obiecte metalice ingropate aproape de suprafata sau foarte adanc. Folosind o tehnologie moderna si fiind proiectat pentru o utilizare continua, modelul 89MC este cel mai adaptat in domeniul cautarii obiectelor metalice ingropate. Este folosit de departamente guvernamentale, industrii, companii private si publice, companii miniere, Fortele Armate, Politia Civila si Militara, Ambasade si Consulate, ingineri, universitati, etc. Detectorul “TR” functioneaza la frecvente joase (LW) evitand efectele capacitive si sensibilitatea ridicata. Detectorul 89MC reprezinta cel mai nou si mai modern dispozitiv ce identifica tevi, conectiuni, valve si cutii de distributie.

A FOST PROIECTAT SA GASEASCA LOCUL EXACT AL OBIECTELOR SI BUCATILOR METALICE INGROPATE LA ADANCIMI MEDII SAU FOARTE MARI.

Complet electronic, construit din tranzistori cu o tehnica epitaxiala cu silicon, ofera stabilitate in manuire. Difuzoarele interioare cu putere medie si cel extern fac procesul acesta mai usor, oferind operatorului mai mult comfort in diagnosticarea si controlul inalt cand este marcat centrul detectarii. 89MC nu actioneaza pe arii laterale, doar verticale. Acest lucru este foarte important atunci cand cand suntem inconjurati de obiecte metalice ce pot provoca aceste semnale laterale. 89MC nu are astfel de probleme, inregistrand doar semnalele pe directive verticala, cu acuratete si cu marcare exacta a locului. Este adecvat pentru a gasi manusi metalice, jonctiuni, reducutii, register, capace, etc. Detectorul de metale 89MC functioneaza cu la inalta sensibilitate prin sistemul conductiv. Folosit cu success in multe tari, in servicii de asistenta de plan este dintre detectoarele de metale, cel mai sensibil produs din lume pana in prezent.
FEATURES AFTER (IMAGE)
AFTER FEATURES 2 (WIDE IMAGE)
SPECIFICATII TEHNICE
Principiu de detectie
Frecventa de detectie
Moduri de detectie
Adancimea de detectie
Lungime
Greutate
Alimentare
Garantie
DEPTH TABLE
TABEL DE ADANCIMI

Mineoro 89MC


Cod produs: 89MC
Greutate pachet: 0.00
Dimensiuni pachet: 0.00 x 0.00 x 0.00
  • Preţ vechi: 2.700€

  • Preţ: 2.400€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

SPECIFICATII TEHNICE
Principiu de detectie Reflectiv, Conductiv si Inductiv
Frecventa de detectie 50/100 Khz
Moduri de detectie Toate campurile metalice si minerale (depozitari mari)
Adancimea de detectie 32.81ft / 10m
Lungime Lungime 140cm x Latime 42cm x Inaltime 40cm
Greutate 8.81lb / 4kg
Alimentare 6 baterii alcaline de 1.5V Putere intrare TRX: 700 mw
Garantie 1 year
TABEL DE ADANCIMI
Obiective Diametru Adancime
Teava 3 / 4 1,91cm 1,5m
Capac 14 35,65cm 1,5m
Tub 1 2,54cm 2m
Tub 2 5,08cm 2,1-2,5m
Capac 30 76,20cm 2,5-3m
Teava 10 25,40cm 4m
Rezervor 55 galoane 208 liters 5m
Rezervor combustibil
peste 6m

Masuratorile prezente in tabelul de mai sus au fost facute in soluri lipsite de minerale. In zone inalt sua mediu mineralizate valorile din table vor scadea. In zone lipsite de campuri magnetice, procentele tabelului vor fi exacte si vor creste putin. Numerele au fost inregistrate pentru o deviere de 25% micro-amperimetru.
Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 12 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: