Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Pointer Nokta

Kit acumulatori si incarcator (adaptorul AC nu este inclus)

Casti audio

Geanta de transport

Protectii de ploaie si praf


Noul detector de aur NOKTA IMPACT zdrobește concurența pe piața globală a detectoarelor de metale! A sosit in cele din urma momentul să obțineți detectorul de aur mult visat, la un preț scăzut. IMPACT combină 36 detectoare intr-un singur produs și utilizează tehnologie de ultimă oră, permițând o experiență unică în detectie și o manevrare ușoară atat pentru utilizatorii noi cat și pentru cei experimentați. Cu frecvențe multiple de operare și doua programe puternice puls inductie pentru a nu pierde absolut nici o tinta până la 2,5 metri! Până acum, cei care aveau un detector de metale vechi, nu puteau depăși adâncimea de 1 metru.
Dispune de cea mai bună separare a metalelor și respinge cu mare succes și țintele feroase mici, care obosesc operatorii cum ar fi cuiele, fierul, firele, șuruburile și alte obiecte din fier vechi. Funcționează chiar și în cele mai dificile soluri ale Romaniei, fără ca functionarea sa fie afectata de dale, ceramică și pietre.
INFO
INFO 1
_DISABLED GROUP
Package gloves
IMAGE WIDE
IMAGE WIDE
CARACTERISTICI FULLWIDTH
FEATURES FULLWIDTH
FEATURES AFTER
AFTER FEATURES 3 (WARNING)
PACKAGE BOBINE
Package coil - 1
Package coil - 2
Package coil - 3
PACKAGE INCLUDES
Package included - 1
Package included - 2
Package included - 3
Package included - 4
Package included - 5
PACKAGE UNLISTED
Package unlisted 1
Package unlisted 2
Package unlisted 3
Package manual en
Package manual ro
ACCESORII OPTIONALE
Optional coil - 1
SPECIFICATII TEHNICE
Principiu de detectie
Frecventa de detectie
Frecvente audio
Moduri de detectie
Ajustare de sensibilitate
Ajustare prag intre tonuri
Volum audio pentru fier
Identificarea vizuala a tintei
Pinpoint
Eliminarea selectiva a metalelor
Modularea frecventei
Vibratii
Ecran
Ecran Iluminat
Calibrarea solului
Lanterna
Lungime
Greutate
Bobine incluse
Alimentare
Garantie
YOUTUBE 16:9
Youtube 16:9 - 1
Youtube 16:9 - 2
Youtube 16:9 - 3
Youtube 16:9 - 4
Youtube 16:9 - 5
Youtube 16:9 - 6
Youtube 16:9 - 7

Nokta & Makro IMPACT Pro + IM40

PINPOINTER CADOU

Cod produs: IMPACT PRO PACKAGE V1.16 <br
Greutate pachet: 5.80
Dimensiuni pachet: 56.00 x 38.00 x 15.00
 • Preţ vechi: 1.300€

 • Preţ: 1.250€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

CARACTERISTICI
detector metale nokta impact
Capacitate avansată de discriminare și descoperire.
Impact are cea mai bună separare a metalului din lume și găsește toate tintele bine ascunse în spatele obiectelor nedorite.
Performanță ridicată și adancime fără precedent
Tehnologie de detectare de ultima generatie, proiectare avansată și ergonomie ce oferă o adâncime de detectare de până la 2,5 metri!
Actualizări ale firmware-ului electronic
Conectați Impact la computer și faceți upgrade la cel mai recent program NOKTA. Nu trebuie să cumperi un detector nou. Ușor și simplu, faceți upgrade!
12 funcții de căutare
Explorați toate terenurile pentru toate tintele avand posibilitatea alegerii dintre cele 12 funcții de căutare. 2 puls fără mișcare, 2 pentru toate metalele și 8 funcții de discriminare
3 niveluri selectabile pentru adâncimea țintei
Precizia identității țintei. Setați cu ușurință adâncimea la care Impact recunoaște digital o tinta.
Vibrație
Reduceți volumul difuzorului și activați vibrațiile. Setarea detectorului Impact pentru o detectare silentioasa si discreta.
Lanternă LED
Porniti lanterna incorporata atunci când detectati seara sau în locuri întunecate, cum ar fi în interiorul pesterilor.
Multiple frecvente de functionare
Alegeți dintre cele 3 frecvențe de funcționare revoluționare ale detectorului Impact :5kHz, 14kHz și 20kHz. Trei detectoare de metal intr-unul singur pentru a gasi de la o pepita aflata la suprafata, până la un cufar sau o cutie la mare adâncime.
Doua moduri de functionare
Impact este deosebit deoarece se transforma dintr-un VLF in detector Puls Inductie, fara miscare. Tinta devine astfel o forma si operatorul poate afla marimea obiectului.
Performanță înaltă și adâncime fără egal
Caracteristici de ultima tehnologie, design avansat și ergonomie ce oferă o adâncime de detectare de până la 2,5 metri pentru un cazan mare.
Estimările eligibile pentru ID-ul țintei
Setați cu ușurință adâncimea la care Impact recunoaște digital tinta.
Calibrarea solului cu 3 optiuni
Automată, manuală si auto-acordare. Anulati chiar și cele mai dificile soluri și pietre și descoperiti numai obiectele nobile, valoroase.
Vibratii
Functionarea silentioasa a detectorului Impact pentru o cercetare discretă. Impactul nu emite sunete și nu este nevoie să purtați căști pentru a detecta o țintă. Doar operatorul înțelege prezența unei ținte și controlează complet mediul înconjurător.
Lanterna Led
Porniți lanterna incorporata atunci când detectati seara sau în locuri întunecate. Foarte utila în locuri precum puțuri, peșteri și tuneluri.
12 moduri de functionare
Doua moduri all metal, 2 moduri pentru toate metalele, 8 moduri de dicriminare pentru cautari pe toate solurile si pentru toate tipurile de metale.
Capacitate avansată de separare și detectare
Impact are cea mai bună discriminare metalică la nivel mondial și poate detecta chiar si tinte bine ascunse în spatele obiectelor nedorite (a deseurilor).
Posibiliate de actualizare online
Conectați Impact la computer și actualizați-l in viitor cu o versiune software actualizată.
Cost de functionare 0
Nu va trebui să cumpărați din nou baterii. Detectorul vine cu baterii reîncărcabile de înaltă calitate, încărcător pentru acasă și încărcător pentru mașină. Autonomia bateriei poate depăși 17 ore de căutare continuă
Trei bobine moderne de tip DD, impermeabile
Impact are capacitatea de a utiliza în funcție de ținta cautata, bobina ideală. Când căutăm aur natural, folosim cea mai mică bobină atunci când căutăm monede, folosim bobina mijlocie, iar atunci când vrem obiecte cum ar fi o oală, o cutie sau un cazan, folosim bobina profesională special conceputa pentru a depista comori și monede de aur. TOATE CELE TREI BOBINE SUNT REZISTENTE LA APA NU TREBUIE SA VA FACETI PROBLEME ÎN CAZUL ÎN CARE INTRATI IN APA.
Filtre speciale pentru Roci
Impactul are filtre speciale care nu vor fi afectate de prezenta rocilor, a pietrelor in general. Este singurul detector de metal și de aur care nu suna ÎN PIETRE, ROCI AURIFERE, CARAMIZI, DIVERSE SOLURI. In acest fel hobby-ul nostru devine cu mult mai plăcut!
IMPACT! Noul detector revoluționar pentru metale si aur cu frecvență înaltă, o productie a firmei Nokta!
IMPACT - dupa cum o spune si denumirea, este un detector cu un enorm impact pe piata produselor de acest gen. Zdrobeste pur si simplu orice detector de metale pe toate nivelele si caracteristicile posibile și oferă o tehnologie ultramodernă VLF pentru detectarea aurului si a metalelor. Cu 3 bobine de cautare tip DD, extrem de puternice, cele mai bune din clasa lor, pentru a nu pierde nici un fel de ținte până la 2,5 metri! Pachetul complet include, de asemenea, bobina de căutare de 40 de centimetri pentru cercetare la adancime de până la 2,5 metri pentru obiecte precum un cazan mare. Detectorul pentru aur si metale IMPACT poate găsi o monedă de aur cu mare precizie, fără a da erori. Operatorul poate recunoaște cu ușurință și o monedă de cupru. Detectorul este extrem de rapid in detectarea monedelor, deoarece este tip VLF și găsește monede de argint cu foarte mare precizie.
Descoperiți comorile ascunse adânc cu ajutorul celui mai avansat detector din punct de vedere tehnologic, un varf de tehnologie in toata lumea. IMPACT combină 36 detectoare într-unul și utilizează tehnologie de ultimă oră, permițând o experiență unică în detectia de metale și o manevrare ușoară pentru utilizatorii noi și experimentați. În cele din urmă, a sosit timpul ca detectorul mult visat de fiecare pasionat de acest hobby sa poata fi achizitionat la un pret scazut. Explorați aceleași locuri în care ați fost și veti găsi tinte noi pe care vechiul dvs. detector nu a reusit sa le vada, la o adncime mai mare. Prezenta pe piata a detectorului Impact a schimbat mentalitatea și modul de detecție al cautatorilor de aur din America și Europa și a condus la vanzari mai mici pentru ceilalti producatori in domeniu.
Ergonomia și designul inteligent a ascuns cablurile detectorului clasic, a încorporat clips-uri de asamblat si ușor de manevrat, l-a făcut ușor, din materiale durabile, i-a dat o formă de armă aratand astfel prestigiul companiei și printre alte inovații a inclus 3 frecvențe diferite de operare, pentru a nu omite nici o tinta subterană de la cea mai mică la cea mai mare.
Impact este unicul detector de metal cu (12) funcții de căutare concepute pentru a găsi mai multe tinte diferite, cum ar fi monedele, obiectele de valoare și cufere cu comori aflate la adâncimi,folosind cea mai bună tehnologie de discriminare. Respinge cu mare succes și ușurință tinte feroase mici, care obosesc utilizatorii, cum ar fi cuie, fire de fier, șuruburi și alte obiecte inutile, fără a omite insa de la detectie o cutie metalica, ce poate avea în interior un obiect prețios. Acesta dispune de un tragaci pe care il împinge operatorul pentru a găsi cu ușurință centrul țintei (Pinpoint), arată adâncimea tintei de până la 40 cm și dimensiunea țintei bazata pe semnalul audio emis de tinta. De asemenea, funcționează extrem de bine pe solurile Romaniei, pe soluri alcaline, apa sarata, plaja cu nisip umed, pe soluri dificile care conțin roci, cuarț, ceramică, calcar și cuarț soluri, etc., permițându-vă să căutați cu ușurință și fără alte setari dificile.
Este singurul detector universal care dispune de trei (3) puternice inovatoare frecvențe de funcționare de 5kHz, 14kHz și 20kHz pe care le puteți schimba cu ușurință din setări pentru a găsi obiecte cum ar fi un filon de aur natural de suprafață, dar și o comoara aflata la adncime, ofera posibilitatea actualizarii softului (prin USB) pentru ca dvs. să aveți întotdeauna ultimele tehnologii și un design și o ergonomie puternică. Dacă sunteti in cautarea unui mod de discriminare avansat, IMPACT va va oferi rezultate excelente în ceea ce privește detectarile viitoare.
15 motive pentru a alege să cumpărați detectorul IMPACT
 • NOKTA Impact oferă detecție la un nivel complet nou. Putem găsi obiectele care nu au putut fi găsite cu alte detectoare de metale și de aur în trecut. Ofera 3 noi frecvențe de funcționare la 5Khz, 14Khz și 20Khz. Este fabricat din materiale rezistente sinu este deloc greu pentru operator.
 • Dispune de 2 functii de cautare tehnologie puls inductie, in care fara miscare se poate lucra atat in pesteri, cat si in case, hambare si depozite.
  Proiectat inteligent, cu cabluri ascunse in interiorul tijei, cu butoanele de montare și reglare a înălțimii integrae cu ușurință pentru a face detactorul distict, mai practicăși mai ușor de utilizat pentru orice ti de cercetare. Ceea ce îl face să iasă în evidență comparativ cu alte detectoare de aur este performanta în găsirea aurului natural (nuggets). Dispune de un port USB ce vă permite să faceți upgrade online.
 • Detectorul de aur Impact are un ecran digital iluminat, mare, unde identitatea metalului poate fi văzută în mod clar, cu o discriminare perfectă.
 • Detectorul este ușor de folosit, nu este atât de complicat, precum alte detectoare cu intefata greu de utilizat .
 • Detectorul de metale al firmei Nokta este singurul dispozitiv care combină 36 de detectoare de metale, folosind o tehnologie de ultimă oră la un preț care fascineaza la NUMAI 1.300 € întregul pachet pentru a nu mai fi nevoiti să cheltuiti mai mulți bani.
 • În cele din urmă, este momentul să obțineți detectorul de aur mult visat la un preț scăzut. Prețul său poate fi scăzut, dar tehnologia și inovația disponibile sunt similare detectoarelor de metale mult mai costisitoare, 5.000 €, 10.000 € și 15.000 €. Nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține cel mai bun detector din lume.
 • Detectorul aur si metale Impact NOKTA are o construcție robustă, design modern, software modern, transmisie audio fără fir și vibrații silențioase, dotate cu dispozitive inteligente și integrate acum in detectorul de metal și aur.
 • Detectorul aur si metale Impact NOKTA este singurul care are o garanție de 3 ani, instrucțiuni de utilizare în limba romana și suport tehnic complet pe toată durata vieții.10.4. Detectorul de impact vine cu trei bobine de căutare puternice rezistente la apă de tip DD, 19 cm, potrivite pentru ținte de suprafață și aur fizic, 28 cm pentru cautariuniversale pentru monede și relicve și o bobina de 40 cm pentru adâncime pentru cutii și comori. Ele oferă o discriminare perfectă și o adâncime de până la 2,5 metri pentru un obiect cum ar fi un cazan mare, butoi,. Ingineri au lucrat ore intregi la proiectarea, construirea si testarea acestui detector, pentru cel mai bun rezultat si pentru a avea o capodopera tehnologica in mainile dvoastra: detectorul Impact cu bobinele sale unice
 • Suntem reprezentanți oficiali în Romania pentru detectoarele de aur și de metale cu imagistica 3D. Garantăm o bună funcționare prin achiziționarea fiecărui detector de metale din magazinul nostru timp de trei ani consecutivi. Tehnicienii noștri vă oferă un tutorial gratuit și aveți suport pe orice subiect în timpul detectarii.
 • O altă caracteristică unică de pionierat, o constituie cele 99 de tonuri diferite de sunet pentru a separa cu ușurință fiecare metal. Fiecare metal are propriul său sunet, identitate și număr digital din două cifre, în funcție de conductivitatea sa.
 • Detectorul de metale Impact poate fi ușor descris ca „Regele monedelor“, el poate găsi o monedă până la 50 de centimetri și sunetul poate ajunge la 75 de puncte datorită progreselor tehnologice care au fost încorporate în noile funcții de căutare. Adâncime nici măcar visata de alți producători de detectoare de monede.
 • Impactul este cel mai durabil detector de metale deoarece nu este afectat de condițiile meteorologice. El funcționează la fel de bine la temperaturi de la -20 ° C la 50 ° C și la 0-95% umiditate fără condensare. Utilizați–l fără frică în sare și apă proaspătă din cauza bobine de căutare impermeabile ce vă permite să cercetati locuri și teritorii care până acum erau nepotrivite pentru alte detectoare de metale. Nu este afectat de umiditatea din soluri.
 • Apăsați tragaciul Impact și găsiți centrul țintă ușor și cu mare precizie. De asemenea, atunci când apăsați pe trăgaci, pe afișaj apare un număr digital de două cifre care arată adancimea țintei de până la 40 cm, dar si dimensiunea obiectului în vedere urma sunetului ce paraseste suprafata obiectului.
CARACTERISTICI AVANSATE
12 Moduri de cautare
2 Moduri statice (cu discriminare audio), Ca un detector cu puls (cu discriminare de sunet) (STA - STA (D)). Investigați fără a misca bobina, cum ar fi un detector de puls, ideal pentru a controla în spatii înguste, prin găuri, gropi, pereți, case vechi, piatră, mori, pe podele din lemn care au multe obiecte inutile, cum ar fi cuiele și fierul. Ideal pentru utilizarea în case și clădiri care sunt demolate. Localizați cu precizie centrul țintă fără a misca bobina.
2 Funcții pentru toate metalele (cu separare de sunet) (GEN - GEN (D))
Pentru prima dată, NOKTA cu modelul Impact permite utilizatorilor să separe metalele deseuri, cum ar fi fierul, cuiele, firele, șuruburile, fără reglaje suplimentare.
8 Funcții de discriminare
Detector de aur Impact NOKTA oferă cea mai bună separare a metalelor dintre detectoarele moderne de metale, si vă permite să respingeți cu ușurință țintele nedorite prin atingerea unui singur buton. Acum, operatorul are capacitatea de a alege ce ținte să respingă și ce să detecteze.
2 Tonuri audio (DI2)
O funcție care detectează și separă metalele cu două tonuri diferite. Oferă rezultate bune, în special pe soluri curate, fără multe ținte inutile.
3 Tonuri audio (DI3)
O funcție care detectează și separă metalele cu trei tonuri diferite. Proiectat pentru detectarea monedelor.
4 Tonuri audio (DI4)
O funcție care detectează și separă metalele cu patru tonuri diferite. Proiectat pentru monede pe soluri obișnuite.
99 Tonuri audio (DI99)
O funcție care detectează și separă metalele cu nouăzeci și nouă de tonuri diferite de sunet. Acum, fiecare metal are propriul său sunet și identitate.
Teren conductiv (COG)
Aceasta este funcția specială a Impact dezvoltata pentru soluri dificile (pietre aurifere, pietre de fier, piatră de cuarț, nisip de plajă umedă, apă sărată, soluri alcaline, calcar, soluri de cuarț etc.) În acest mod, dispozitivul nu va răspunde la obiectivele feroase și va face calibrarea solului cu ușurință în toate tipurile de sol.
VLX1 și VLX2
Functionari discriminare cu trei și patru tonuri, ideale pentru monede în diferite tipuri de sol cu o funcționare stabilă fără interferențe.
Impact este singurul detector de aur și metal care poate separa monede de aur cu mare precizie.
Calibrarea solului cu 3 opțiuni
- Semiautomata. Cu două mișcări simple, reglați Impactul pe piatra sau ceramica pe care doriți să detectati. Citește și se adapteaza la toate tipurile de sol excluzand metalele.
Manuala. Recomandata utilizatorilor mai experimentați care doresc eliminarea detaliată a solului.
Automata. Porniți auto-calibrarea și bucurați-vă de o căutare rapidă și lăsați detectorul să respingă automat terenul cu rezultate perfecte.
Notch filtru
Preluati controlul discriminarii metalelor în mâinile dvoastra. Alegeti care sunt ID-urile țintă sau de metal pe care doriți să le detectați sau nu.
Opriți tonul
Aceasta vă permite să modificați intervalul de sunete din identificatorii de metal. Alegeți până la care număr veți auzi același ton pentru fier, cupru, aur, argint etc.
Tonul de fier
Dezactivează sau reglează volumul de ton de fier scăzut. Alegeți dacă doriți să dezactivati tonul fierului
Ton audio
Modifică frecvența sunetului. Alege tonul care ți se potrivește în funcție de preferințele tale. (150Hz-700 Hz).
ISAT
Permite functionare stabila a detectorului prin eliminarea tintelor false cauzate de solurile puternic mineralizate si a rocilor feroase in modurile all metal sau in modurile de discriminare precum si devierea pragului de semnal cauzat de schimbarile bruste in mineralizarea solului sau alte interferente. Indicele orizontului magnetic Ea ne oferă informații despre intensitatea mineralizării solului în detectarea în timp real. Putem observa cu ușurință ce teren lucrăm pentru a afla ce program alegem pentru teren dificil sau ușor.
Indicator de mineralizare magnetic
Afiseaza intensitatea mineralizarii solului
Functii suplimentare prin apasarea unui singur buton
Amplificare audio, Normalizare ID, afisarea adancimii
Iluminare
Reglează luminozitatea ecranului în funcție de condițiile meteorologice, de timpul de lucru și de alegerea personală. Putem seta afișarea să fie întotdeauna aprinsă sau aprinsă numai atunci când detecteaza o tinta.
FD / Salvare
Operatorul își poate crea propriul program și poate să-l stocheze cu ușurință sau să restabilească Impact la valorile implicite din fabrică.
PACHETUL INCLUDE
Bobina IM28 (Inclusa)
Dimensiuni: 28 x 18 cm (11" x 7")
Bobina standard a detectorului, poate fi scufundata in apa, concepută special pentru vânătoare de monede și relicve, se comporta excelent in soluri cu multe gunoaie
Bobina IM19 (Inclusa)
Dimensiuni: 19 x 10 cm (7,5" x 4")
Excelenta pe roci mineralizate sau detectare în jurul unor zone stâncoase sau spații strâmte.
Bobina IM40 (Inclusa)
Dimensiuni: 40 x 35 cm (15.5" x 14")
Conceputa special pentru utilizatori ce doresc o mai mare adancime, aceasta bobina va ofera o creştere semnificativa in adâncime, comparativ cu bobina standard a aparatului.
In plus, aceasta oferă o acoperire mai mare, si permite in acest fel descoperirea intr-un timp mai scurt a tintelor ingropate.

Pointer Nokta

Kit acumulatori si incarcator (adaptorul AC nu este inclus)

Casti audio

Geanta de transport

Protectii de ploaie si praf

Cablu USB

Stand

Tija si surub de rezerva

Manual de utilizare (EN)

Manual de utilizare in Limba Romana

ACCESORII OPTIONALE
Bobina IM45 (OPTIONALA)
Dimensiuni: 39 x 45cm (15" x 17.5")
Conceputa special pentru utilizatori ce doresc o mai mare adancime, aceasta bobina va ofera o creştere semnificativa in adâncime, comparativ cu bobina standard a aparatului.
In plus, aceasta oferă o acoperire mai mare, si permite in acest fel descoperirea intr-un timp mai scurt a tintelor ingropate.
SPECIFICATII TEHNICE
Principiu de detectie VLF
Frecventa de detectie 5kHz - 14kHz - 20kHz
Frecvente audio 150Hz - 700Hz ajustabila
Moduri de detectie 12 (2 Statice, 2 toate metalele, 8 Discriminare)
Ajustare de sensibilitate 01 - 99
Ajustare prag intre tonuri Da
Volum audio pentru fier Da
Identificarea vizuala a tintei 00 - 99
Pinpoint Da
Eliminarea selectiva a metalelor Da
Modularea frecventei Da
Vibratii Da
Ecran LCD
Ecran Iluminat Da
Calibrarea solului Automata / Manuala / Auto acordare
Lanterna Da
Lungime 107 cm - 143 cm (42" - 56") ajustabila
Greutate 1.8 kg (4 lbs.) bobina si acumulatorii inclusi
Bobine incluse Bobina IM28 Submersibila DD 28 x 18 cm (11'' x 7'')
BobinaIM19 Submersibila DD 19 x 10 cm (7,5" x 4") BobinaIM40 Submersibila DD 40 x 35 cm (15.5" x 14")
Alimentare 4x acumulatori NiMH
Garantie 2 aniProduse asemănătoare

Bobina Impact IM40

Bobina Impact IM40

Această bobină de căutare impermeabilă oferă mai multă adâncime și oferă o suprafață de scanare mai mare, permițându-vă să găsiți ținte mai rapid și mai adânc ingropate, până la 2 metri. Dimensiuni: 4..

250€

Bobina Impact IM45

Bobina Impact IM45

Această bobină de căutare impermeabilă oferă mai multă adâncime și oferă o suprafață de scanare mai mare, permițându-vă să găsiți ținte mai rapid și mai adânc ingropate, până la 2,5 metri...

300€

Transport Gratuit pentru comenzi ce depasesc 100euro
- Livrare rapida prin Urgent Cargus
- Plata ramburs in lei la ridicarea coletului
Plata in rate
- 0% dobanda
- Pana la 12 rate
... Apasati pentru carduri acceptate

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: