Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

 

In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si revolutionar ce depaseste competitia, este Spectra V3i. Acest detector de aur este recomandat celor mai exigenti cautatori de comori.
Ghid de referință rapidă:
Un manual de instrucțiuni integrat in aparat! Ajutorul este doar la o apăsare de tastă distanță. Informații valoroase la îndemână pentru fiecare caracteristică.


Audio Stereo Mod mixt:
Moduri de detectie AllMetal (Toate metalele) si Discriminarea. Toate avantajele pentru a vă oferi cea mai buna detectie
 
 
Polar Plot Vector ecran:
O modalitate noua si revolutionara pentru obiectivele de identitate folosind exactitatea multifrecventa White. A se vedea de puterea de faza si fiecare frecvență pe un grafic vectorial.

Selecția buclă:
Informații detaliate de încredere, cu toate bobinele accesorii tale.


Prospectarea Scanare: Prezinta aces Grafice de defilare . Schimbari in minerale de la sol în timp ce matura pentru a indica zonele de aur. Semnal puternic pentru zonele foarte mineralizate in aur.


Tipul solului:
Înscrieți-vă marginea de performanță ... chiar și în sol dificil. Alegeți Normal sau sare la respingerea sol adapta la tipul de sol.
Indicator status mod:

Niciodată nu e de mirare de modul de vânătoare pe care îl utilizați. O pictogramă simplă indică căutare, analizare sau indica precis.
Display colorat complet de înaltă definiție:

Toate informațiile țintă, acum, în culori îndrăznețe, contrast ridicat! Numerele mai mari VDI, icoane și SpectraGraph. Utilizați tasta ZOOM pentru a mări sau reduce Afișare info. Vânează folosind palate de culori presetate sau puteți crea propriile scheme de culori personalizate pentru fiecare program.
 Analizeaza simultan 3 frecvente:
noi modalități de a interpreta informațiile obiectivului, utilizând toate datele colectate de la fiecare frecvență. Analizeaza arata o "formă", bazata pe puterea de fiecare frecvență. 3 SpectraGraph frecvență afișează un bar-grafic, la fiecare frecvență.


Conectare Wireless SpectraSunet ™ Căști:
Proiectat doar pentru Spectra ³ V gama ,,WHITE’’. Mai multe canale de a alege, pentru a evita preluarea semnalelor de la alte s Spectra ³ V, în zona, sau pentru a seta două perechi de căști până să aude de la un detector de obiective. Un instrument teribil de predare despre sunete țintă!

9 Toate nou-Turn-on-and-Go: Programe de vanatoare:
înființat de către experții de la White. Alegeți din Moneda și bijuterii, sare Beach, Relic, Silver prospecțiune, Profunzime, Trash mare, Hi-Pro, Pro modul mixt, și meteorit.

3 Frecvențele optimizate de vânătoare:
maximizeaza performanțele și ID-ul țintă utilizând cele 3 frecvențe optime pentru cea mai mare varietate de obiective - 22.5 kHz pentru aur, 2,5 kHz pentru argint, sau 7.5 kHz pentru uz general. Vanatoare simultana în toate 3 pentru ID-ul cel mai bun obiectiv, sau de a folosi o singură frecvență de prospectare, vânătoare relicvă sau pe plajă.


 


White's Spectra V3i

Cod produs: Spectra V3i
  • Preţ: 1.470€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR


Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: