Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

CARACTERISTICI


3 programe separate
- cu răspunsuri țintă separate, afișarea informației pe display și frecvențele audio.


Modul pentru Monede/Bijuterii:
Monede si inele gata sa fie trase afară! Afișarea oferă VDI de la -95 la +94, cu blocuri țintă pentru monede/bijuterii/gunoi cu etichete țintă, verificare a bateriei automat, alertă baterie, alertă suprasarcină, și de lectură la mare adâncime. Deasemenea, este disponibil butonul de reglare a diferențierii (discriminare), reglaj al sensibilitații, plus un mod alternativ de declanșare pentru o adâncime impresionantă.Modul Relicve:
Buton specific pentru identificarea nasturi metalici, catarame și gloanțe! Afișarea oferă VDI de la -95 la +94, blocuri țintă cu etichete țintă, selectare automată a bateriei, alertă de baterie scăzută, alertă de suprasolicitare și citire la adâncime. De asemenea, butonul dispune de reglare a diferențierii (discriminării), a sensibilității și control dual. Trei moduri de declanșare alternative ce vă permit ajustarea conform preferințelor dumneavoastră personale. Raspuns unic audio similar cu semnalul audio din modul mixt, favoritul vânătorilor profesioniști de relicve.


Modul de Prospectare:
Este creat după modelul celebru de la White detectorul de metale Goldmaster! Plus un ecran ce oferă VDI de la -95 la +94, probabilitate procentuală (%), fază de sol, verificarea bateriei automat, alertă de baterie scăzută și alertă de suprasolicitare. Când utilizați modul de Prospectare, butonul de sensibilitate devine o ajustare pentru viteza SAT. O adevărată mașină de detectare a aurului facută după specificațiile lui Jimmy "Sierra" Normandi.

Fiecare modul de operare conține metode de căutare și discriminare optionale: de ex: Disc Notch, Audio pentru Modul Mixt, VCO și mai multe!

Balansul la sol automat
Este simplu, iluminat rapid, si exact. De la minerale montane la apă sarată.


3 Controale ușor de reglat


SENSIBILITATEA (GAIN)
- maximizează sensibilitatea și profunzimea.THRESHOLD
- vă permite să vânați cu un ușor murmur sau să auziți doar sunetul de obiective detectate.DUAL CONTROL
Este controlul fin al discriminării sunetelor în programele de Monede/Bijuterii și Relicve. Ajustați gama completă de discriminare pentru a ignora gunoiul și a auzi toate obiectivele. În programul de prospecțiune, DUAL reglează viteza SAT esențială pentru detectoarele serioase de prospectare.

Frecvența de operare: 14 kHz

Drop-in Battery Pack:

40 de ore de operațiune cu 8 baterii "AA". (acumulatori Ni-Cad disponibili)

Eclipse (Rezistent la apă)

Este o bobină de căutare de 950. 9 " pentru adâncimea maxima. Este un accesoriu optional disponibil: bobina de căutare Eclipse.

DVD de instruire


White's MXT

Cod produs: MXT
  • Preţ: 750€ (TVA Inclus)

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR


Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: