Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €Cu ajutorul detectorului Golden Sense, dezvoltat în special pentru pepite de aur, monede si alte obiecte metalice de mici dimensiuni, veți detetcta cu ușurință ținte la adâncimi la care nici un alt aparat nu poate ajunge. Golden Sense nu găsește doar metalele pe care le detectează celelalte aparate, găsește chiar și bucăți foarte mici de metal la adâncimi incredibile.


PACHETUL INCLUDEÎn special în zonele care sunt bogate în pepite de aur, monede și metale de dimensiuni mici, iar suprafețele solului au fost cautate ani intregi și bucațile cele mai mici de aur au fost scoase din pamant. Căutătorii, în astfel de zone, trebuie să ajungă la pepitele de aur, la monede și la alte metale îngropate mai adânc. Golden Sense vă oferă acum această posibilitate detectând la adâncimi uimitoare datorită sistemului și bobinei sale speciale. Prin urmare, Golden Sense devine alegerea ideală pentru toți vânătorii de comori și monede.
FARA PRAG DE SUNET - CAUTARE SILENTIOASA

Multe dintre detectoarele de pe piață redau un ton de fundal constant pentru adâncimi mai mari. Utilizatorul trebuie să urmarească pauzele acestui ton pentru a identifica ținta. Ascultând tonul acesta în mod constant va face ca detectarea să fie mai dificilă. Golden Sense cu ajutorul tehnologiei inovatoare nu redă acest ton continuu de fundal ci va reda tonuri doar pentru a vă anunța de prezența unui metal, detectându-l la adâncimi la care celelalte aparate nu ajung. 
Cu Golden Sense veți experimenta o căutare silențioasă, confortabilă și la adâncimi mai mari.

FOLOSIRE USOARA SI COMFORTABILA

Golden Sense poate fi folosit cu usurință în toate tipurile de soluri. Veți ajusta sensibilitatea și balansul la sol în doar câteva secunde îi veți ajunge la țintă fără ajutorul setarilor complexe valabile pe alte detectoare. Unitatea centrală a dispozitivului poate fi purtată și în jurul gâtului dar și prinsă de curea, posibilitațile acestea scăzând greutatea mânerului.


DISCRIMINAREA METALELOR

Golden Sense dispune de un mod superior de discriminare a metalelor. Vă informează în legatură cu tipul metalului cu ajutorul a două tonuri diferite dar și cu luminițe (LED-uri) de diferite culori. Cu ajutorul discriminarii sigure și simple a detectorului Golden Sense, veți avea posibilitatea de a vedea tipul de metal detectat fără complexitatea de a citi diferite numere sau informații.

Detectorul foloseste 8 baterii alcaline de tip AA
Acum toate Detectoarele de la Nokta includ un RS Pinpointer GRATUIT
Cu noul RS PINPONTER câstiga?i timp pentru cautarile efectuate!

Singurul detector de aur ce poate depista o moneda la 50cm adancime.


    

    


GIFTS IMG
Cadouri incluse
Product Info
Pinpointer inclus

Nokta Golden Sense

Cod produs: Golden Sense
- Cadouri incluse
- Pinpointer inclus
- Transport Gratuit
  • Preţ vechi: 1.100€

  • Preţ: 1.000€

- Facturile sunt emise in Lei, la cursul de schimb BNR

Pentru suport tehnic nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: