Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

MD 3009


Funcția: Acesta este un detector complet automat, si functionează făra ca bobina de căutare sa fie in miscare,atunci cand ţinta trebuie detectată cu precizie. Detectorul de metale este destinat pentru..

Pret:  260€ 300€

MD 3010


Cu acest dispozitiv puternic si versatil, puteti cauta monede, relicve, bijuterii, aur aproape orinde.Identificarea se face prin incadrarea tintei in categorii. Afisajul are 8 sectiuni de incadrare pe..

Pret:  210€

MD 3010 II


Detector pentru toate metalele complet automatMD-3010 II detecteaza toate tipurile de obiecte metalice. Sau poate fi setat sa ignore anumite metale nedorite...

Pret:  140€

MD 5002


Puteți vâna monede, relicve, bijuterii, aur și argint aproape oriunde, verificați tipul de metal, detectați țeavi subterane etc...

MD 5008 (doua bobine)


Detectorul de metale MD 5008 este conceput pentru detectia la adancimi mari. Este un detector ce va ofera posibilitatea de a discrimina, adica de a elimina fierul si de a detecta doar metalele neferoa..

Pret:  340€ 360€

MD 88


Detectoarele de metale tipul MD88 din China folosește pornire cu mare putere, sistem de urmărire automat, sondarea în profunzime a acestuia este suficientă și capacitatea sa de identificare precisă es..

Pret:  350€

MD 90


Modelul MD90 este un detectoar de metal ,este aplicarea fabricata a produselor straine tehnologice avansate , echipamentul este proiectat în mod deliberat cu rafinament, folosind componente importate ..

Pret:  170€ 220€

Falcon


Falcon este un detector de metale de performanta inalta produs de catre o firma cu o experienta de 10 ani in echipamente de cautare profesionale. Sensibilitatea si stabilitatea acestui detector sunt d..

Pret:  400€ 450€

Perak Thunderbolt


Poate elimina toate reactiile mineralizarii ale probei. Este capabil sa faca diferenta intre metale neferoase si metale feroase, indicand cu exactitate adancimea. Se pot seta toate efectele din tija a..

Pret:  270€

MCD D01


Detectorul MCD-D01 este un detector de metale universal, ieftin, cu performante stabile. Utilizat in principal pentru securitate si antifurt, camere de examinare corporala, in scoli pentru impiedicare..

Pret:  130€ 160€