Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Bionic 01


Bionic 01 este un detector pe raza lunga care este folosit in principal in detectarea aurului si argintului. Detectorul de aur Bionic 01 poate fi folosit in diferite cautari : de aur, de argint si de ..

Pret:  9.300€

Bionic X4


Bionic X4 Long Range pentru Smart Phone cu sistem de operare Android este folosit pentru a găsi obiecte îngropate la distanțe mari. Localizarea obiectului se face prin afisarea pe ecranul telefonului ..

Pret:  11.400€

Evolution


Scanerul 3D Evolution oferă o combinație inovatoare de funcționalitate și ergonomie.Ecranul tactil de ultimă generație și comunicarea bluetooth fără fir între unitatea principală și sondă sunt doar c..

Pret:  4.500€

eXp 4000


eXp 4000 este succesorul produsului eXp 3000. Tehnologia avansata permite masuratori in rezolutii uimitoare. Utilizarea este cat se poate de simpla fara a fi necesar un laptop.Unitatea de masura a eXp..

Pret:  12.995€

eXp 5000


Earth imager eXp 5000 este cel mai performant din seria FS - Future Series. Poate reprezenta rezultatele de măsurare grafică fără a utiliza un computer suplimentar. Datorită diverselor accesorii opțio..

Pret:  15.300€

FS-Thermoscan


FS-Thermoscan este un detector de cavitati prin măsurarea diferențelor de temperatură și este aplicabil ca dispozitiv de sine stătător sau poate fi conectat la detectoarele de metale eXp 4000, eXp 500..

Pret:  3.970€

Geoelectric Cave Finder


Cavefinder este conceput pentru a detecta anomalii geologice non-metalice, cum ar fi    camere ascunse in sol    peșteri și tuneluri    ținte nemetalice cu..

Pret:  1.700€

GeoSeeker


Comenzile si rezultatele masurate sunt transferate wireless prin Wi-Fi. Detectorul performeaza atat scanari active cat si scanari pasive prin producerea  si inregistrarea simultana a pulsurilor d..

Pret:  9.800€

Gepard GPR


Gepard GPR este un radar pentru scanare subterana (ground penetrating radar) foarte flexibil, transportabil pentru detectarea obiectelor suberane ca tevi, cavitati, cabluri, conducte, tuneluri, buncar..

Pret:  17.200€

ROVER C - New Edition


Noua ediție reproiectată a lui Rover C include funcții speciale ca: - lumina de fundal pentru căutare noaptea (pornire / oprire comutabilă) - spoturi LED încorporate pentru luminarea suprafe..

Pret:  8.165€

Rover C II - New Edition


The grave and tomb detector Rover C II is on the top of all Rover Series products in regard of functionality and performance. It is a combined detector including the features of the metal detector Rov..

Pret:  9.300€

Rover Deluxe – New Edition


Noua ediție a Rover Deluxe este un detector de aur multifuncțional, care oferă 2 moduri diferite de detectareDetector de metaleModul "Detector de metale" permite descoperirea rapidă a comorilor sau de..

Pret:  9.250€

Rover UC


Detectorul de metale Rover UC este deghizat într-un baston de mers și permite căutarea în zone în care nu puteți fi cu detectoare obisnuite. Fără a stârni interesul public și a obține aspecte curioase..

Pret:  9.500€