Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


WHITE'S

Beach Hunter 300

Detector de metale specializat pentru plaja sau soluri extrem de mineralizate. Plajele ascund o multime de bijuterii sau obiecte pierdute sau aduse de valuri, ascunse doar la cativa centimetrii sau ..

- Cadouri incluse

Pret:  730€

Bullseye TRX

White's Bullseye TRX este accesoriul perfect pentru detectorul de metale. Localizeaza precis monede, bijuterii, inele, aur si relicve. Dupa ce a-ti detectat o tinta si a-ti sapat o ..


Pret:  260€

Coinmaster

Detector de metale robust si performant, contine cele mai importante functii ale seriei Coinmaster este ideal pentru obiecte mici ca: monede sau inele cat si pentru tinte..


Pret:  194€

Coinmaster GT

Toate caracteristicile de detectare ale lui Coinmaster plus modul plaja (BEACH) ce il transforma in cel mai accesibil detector pentru plaja si soluri puternic mineralizate. Ca ..


Pret:  400€

Coinmaster Pro

Daca sunteti in cautare de un detector performant si compact, atunci l-ati gasit. Bobina concentrica ofera o disciminare foarte buna a metalelor, fiind ideal pentru monede si obiec..


Pret:  224€

DFX 300

Detector de metale cu o foarte buna discriminare a metalelor si a altor obiecte, problema multor detectoare este ca ele detecteaza pe langa metale valoroase si foarte multe g..


Pret:  970€

GoldMaster GMT

Detectorul de metale GMT ™ simplifică sarcina grea de a ignora mineralele din soluri grele ce se găsesc în zonele aurifere. Indiferent dacă sunteți incepator in domeniul căutarii de aur, sau..


Pret:  490€

Matrix M6

Simplitate: "porneste si incepe cautarea" Acordare automata: Plaja, Auto si mod oprit. Pinpoint/Toate metalele 7 tonuri de identificare: nu este nevoie..


Pret:  580€

MX5

   MX5 White este un detector de metale inovator cu o accesorizare ava..


Pret:  780€

MXT

CARACTERISTICI 3 programe separate - cu răspunsuri țintă separate, afișarea informației pe display și frecvențele audio. Modul pentru Monede/Bijuterii: Monede si inele ..


Pret:  750€

MXT Pro

 MXT Pro unul din  detectoarele preferate de  vânătorii de monede și de relicve. Dispune de  trei programe de căutare complet separate, la o adancime&nb..


Pret:  780€

Prizm 5G

CARACTERISTICI CARACTERISTICĂ NOUĂ! Ajustarea balansului la sol: Ajustează cu ușurință echilibrarea la sol pentru condițiile de vânătoare, pentru a ating..


Pret:  390€

Prizm 6T

Automatic Ground Balance: With Fast Tracking eliminates ground minerals in a snap! Improved performance in all kinds of ground conditions. VDI: Visual Di..


Pret:  400€

Spectra V3i

  In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispo..


Pret:  1.470€

Spectra VX3

In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispoziti..


Pret:  870€

Surfmaster PI Dual Field

Detectorul de metale Surf PI Dual Field combina o mare usurinta in utilizare cu o adancime foarte buna. Acest detector subacvatic atinge adancimi foarte mari, in mod special in cazul de..


Pret:  730€

TDI SL

  CARACTERISTICI Control cu precizie a Balansului la sol: Balansează mineralele feroase ale pământului rocilor fierbinți, nisipului negru și altor tere..


Pret:  1.670€

TM 808

Recuperează comoara îngropată la o adâncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți în căutare de comori mari, adânc îngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul ..


Pret:  680€

TREASURE Master

Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu TREASUREmaster®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cele mai multe detectoare de ..


Pret:  280€

TREASURE Pro

Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu Treasure Pro®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cele mai multe detectoare de me..


Pret:  390€