Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

TREASURE Master


Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu TREASUREmaster®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cele mai multe detectoare de metale comparabile,..

Pret:  280€

TREASURE Pro


Este imbunatatit cu o bobina DD de 25,4cm (10")Maximizați-vă vânătoarea de comori la un preț accesibil cu Treasure Pro®. Spre deosebire de calibrarea mauala (Ground Balance) a solului presetata la cel..

Pret:  390€

Coinmaster


Detector de metale robust si performant, contine cele mai importante functii ale seriei Coinmaster este ideal pentru obiecte mici ca: monede sau inele cat si pentru tinte mari, un detector de metale..

Pret:  194€

Coinmaster Pro


Daca sunteti in cautare de un detector performant si compact, atunci l-ati gasit. Bobina concentrica ofera o disciminare foarte buna a metalelor, fiind ideal pentru monede si obiecte mici Coinmaster P..

Pret:  224€

Coinmaster GT


Toate caracteristicile de detectare ale lui Coinmaster plus modul plaja (BEACH) ce il transforma in cel mai accesibil detector pentru plaja si soluri puternic mineralizate. Ca si celelalte versiuni Co..

Pret:  400€

MXT


Performanța legendară a lui MXT este ca și cum ai avea trei detectoare de metale într-unul singur!Acest detector este la fel de confortabil la vânătoarea de monede în parc ca la căutarea de rellicve p..

Pret:  750€

MXT Pro


MXT Pro unul din  detectoarele preferate de  vânătorii de monede și de relicve. Dispune de  trei programe de căutare complet separate, la o adancime  maxima de detectare oferita de..

Pret:  780€

MX5


MX5 White este un detector de metale inovator cu o accesorizare avansata, foarte usor de utilizat.Construit pe platforma binecunoscutului MXT al firmei White’s, MX5 dispune de toate caracteristicile b..

Pret:  780€

Matrix M6


Whites M6 este specializat în găsirea de monede și bijuterii cu comoditate la îndemână. Este un detector în stil MXT de înaltă performanță, potrivit pentru toate tipurile de condiții de la sol și este..

Pret:  580€

Beach Hunter 300


Detector de metale specializat pentru plaja sau soluri extrem de mineralizate. Plajele ascund o multime de bijuterii sau obiecte pierdute sau aduse de valuri, ascunse doar la cativa centimetrii sau ..

Pret:  730€

Surfmaster PI Dual Field


Detectorul de metale Surf PI Dual Field combina o mare usurinta in utilizare cu o adancime foarte buna. Acest detector subacvatic atinge adancimi foarte mari, in mod special in cazul detectarii bijute..

Pret:  730€

TDI SL


To hunt all day, you need a lightweight detector that still provides high performance. The TDI SL Metal Detector has pulse induction power that provides unbeatable depth and sensitivity and is designe..

Pret:  1.670€

GoldMaster GMT


Detectorul de metale GMT ™ simplifică sarcina grea de a ignora mineralele din soluri grele ce se găsesc în zonele aurifere. Indiferent dacă sunteți incepator in domeniul căutarii de aur, sau dețineți ..

Pret:  490€

Bullseye TRX


Zona de detectie a lui Bullseye TRX este concentrata la varf, ce face mai usoara localizarea tintei. Aceasta caracteristica impreuna cu cele mentionate mai jos fac acest pinpointer cel mai complet ..

Pret:  260€

Spectra VX3


In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si revolutionar ..

Pret:  870€

Spectra V3i


In sfarsit un detector de metale care poate ajunge cu usurinta asteptarile dumneavoastra. Compania lidera in detectia metalelor, White's Electronics din SUA va ofera un dispozitiv nou si revolutionar ..

Pret:  1.470€

TM 808


Recuperează comoara îngropată la o adâncime de (1-6 metri)! Dacă sunteți în căutare de comori mari, adânc îngropate, de rezervoare subterane sau țevi, atunci TM 808 este detectorul de metale pe care î..

Pret:  680€