Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €

Termeni si conditii, GDPR

1.     INREGISTRARE, PAROLE, RESPONSABILITATE UTILIZATORI

Accesul la www.detectoare-metale.ro este liber.

Accesul utilizatorilor la anumite secituni ale www.detectoare-metale.ro este protejat de o parola. Nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.

Pentru optiunea „Login/Inregistrare”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularele de inregistrare vor contine informatii detaliate ale utlizatorului, cum ar fi numele complet, codul numeric personal (CNP), domiciliul, numarul  de telefon, adresa email.

Pentru a evita ca persoane neautorizate sa aiba acces la informatiile dumneavoastra personale, va recomandam sa nu dezvaluiti parola, sa bifati „Log off” ori de cate ori incheiati sesiunea pe site-ul www.detectoare-metale.ro si sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, la finalul navigarii dumneavoastra pe site.

 
2.     INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Completarea formularului de  inscriere este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor personale, utilizate in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea www.detectoare-metale.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “CONTACTATI-NE” din site. 
Scopurile in care SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL poate utiliza aceste informatii sunt asociate comercializarii produselor  , si anume:

·       in scopul emiterii de facturi fiscale·       solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;
·       contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu alte oferte de produse apartinand SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens).Drepturile utilizatorilor:
    a.  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

    b.  sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;

    c.  sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.


Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL.
In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul www.detectoare-metale.ro va fi automat restrictionat, deoarece aceasta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului. 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul www.detectoare-metale.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


3.     OPTIUNEA DE DEZABONARE

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la www.detectoare-metale.ro  prin intermediul link-ului de dezabonare continut in pagina de administrare. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site dupa logare.

 
4.     LIMITAREA RASPUNDERII

SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

–   utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor
www.detectoare-metale.ro;
–   acces neautorizat la datele utilizatorului;

–   declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor
www.detectoare-metale.ro;
–   achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii  incepute prin/de pe www.detectoare-metale.ro;
–   orice alte probleme legate de serviciile oferite de
www.detectoare-metale.ro.


In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de
sales@detectoare-metale.ro.


www.detectoare-metale.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale www.detectoare-metale.ro sau ale continutului acestuia.


5.     DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.


Utilizatorul site-ului www.detectoare-metale.ro confirma ca au citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea  www.detectoare-metale.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.


 7.     SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

www.detectoare-metale.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.detectoare-metale.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.


Anumite parti ale continutului publicat pe www.detectoare-metale.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.detectoare-metale.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului www.detectoare-metale.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane.  www.detectoare-metale.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.detectoare-metale.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.


8.          APROBAREA COMENTARIILOR

www.detectoare-metale.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului avut in vedere de site, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.


 Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de www.detectoare-metale.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma www.detectoare-metale.ro, daca acestea nu sunt aprobate.


De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Www.detectoare-metale.ro a niciunui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea www.detectoare-metale.ro, mesaje de tip "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

 
9. MODIFICAREA PREZENTEI SECTIUNI DE TERMENI SI CONDITII

 www.detectoare-metale.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, detectoare-metale.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dumneavoastra de utilizator al detectoare-metale.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.


13.  CONFIDENTIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site-ul detectoare-metale.ro, prin email sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin www.detectoare-metale.ro). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
  
14. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Angajamentul SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL cu privire la protectia datelor cu caracter personal:
Increderea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe imbunatatirea intregii noastre activitati.


SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Conditii.


MODIFICAREA / STERGEREA CONTULUI SI A DATELOR PERSONALE


- Dreptul la modificarea datelor
        Pentru modificarea datelor este necesar sa va autentificati si sa accesati link-ul Functii GDPR, aici puteti descarca toate informatiile dvs. personale pe care saitul le detine


- Dreptul la portabilitate
        Puteti descarca datele dvs in formatul CSV (Date personale, Adrese, Comenzi, Solicitari GDPR)


- Dreptul de acces la datele personale
        Puteti solicita un raport cu toate datele dvs personale stocate


- Dreptul de a fi uitat
        Puteti solicita uitarea datelor personale stocate


SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL este o persoana juridica romana, care are ca obiect principal de activitate Comertul cu ridicata al diverselor echipamente tehnice.
Are sediul social in
B-DUL GEORGE COSBUC 42-44, SUBSOL, BIROU 38, BUCUREST


SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL respectă confidenţialitatea tuturor clienţilor şi confidenţialitatea tuturor vizitatorilor website-ului şi va trata/prelucra datele personale cu mare atenţie, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata.

 
Datele cu caracter personal sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastra, daca sunt oferite cu buna stiinta, de buna voie, din proprie initiativa, fie la solicitarea SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL, de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, respectiv formularul de contact online, formularul de comanda servicii online, etc., prin abonarea la newslettere (bineinteles, doar dupa ce ati optat sa primiti aceste newslettere), participarea la tombole si concursuri, prin completarea datelor in formularul de inregistrare cont pe un website www.detectoare-metale.ro.


Utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune prezentelor prevederi si Conditiilor generale, tehnice si de participare ale SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL.
Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii nu utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.


SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii scopurilor mai jos mentionate, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.


Ce date cu caracter personal prelucreaza SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL?

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni, care se efectuează asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea, sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restritionarea, blocarea, ștergerea, distrugerea, arhivarea.


Pentru a accesa website-ul SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL, nu este nevoie sa ne furnizati niciun fel de date cu caracter personal.
 
 SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL va prelucra, printre altele, urmatoarele date cu caracter personal: numele și prenumele, telefon/fax, adresa de domiciliu/reședință, e-mail, adresa IP


Cine sunt persoanele vizate?

Persoanele (vizate) ale caror date pot fi prelucrate exclusiv in scopurile mai jos mentionate sunt:

·        Clientii persoane fizice ai SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL (actuali, fosti sau potentiali), vizitatori, public larg, reprezentantii/imputernicitii ai acestora, legali sau conventionali;
·        Reprezentantii/imputernicitii/persoanele de contact de afaceri (parteneri de afaceri/contractuali, expozanti, co-expozanti, organizatori, co-organizatori, furnizori, prestatori de servicii, locatari, etc.- actuali, fosti sau potentiali) si ai institutiilor/autoritatilor publice.
Consecintele refuzului furnizarii datelor cu caracter personal:


Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.
Atunci cand achizitionati un produs furnizat de SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL SA, vom colecta date personale in legatura cu prestarea respectivului serviciu. Totodata, in calitate de vizitator al Magazinului de prezentare  SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL, vom colecta date cu caracter personal (imagine, date prelucrate prin sisteme de supraveghere video etc.) in vederea indeplinirii obligatiilor legale si desfasurarii activitatii curente (interes legitim).


Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale in vederea accesarii serviciilor SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL dumneavoastra sunteti informat/a si/sau va exprimati in mod expres consimtamantul (va dati acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (legislatia interna si dreptul comunitar-UE).

 
In cazul in care prelucrarea datelor nu mai este necesara pentru oferirea unui serviciu, pentru indeplinirea unei obligatii legale, si nici nu este justificata de un interes legitim al SC ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL, dumneavoastra puteti refuza o astfel de prelucrare sau va puteti retrage consimtamantul dat anterior, refuzul urmand sa produca efecte pentru viitor. Spre exemplu, Persoanele vizate isi pot retrage co