Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €  • Kit de prospectare Garrett + Nisip aurifer
Toate uneltele pentru prospectarea aurului de la Garett sunt usoare, au culoarea verde pentru a evidentia culoarea pepitelor de aur, si foarte rezistente. Zimtii indreptati la 90 de grade va ajuta sa descoperiti aur mai rapid si mai eficient. Dar asta nu e tot, mai sunt si alte produse pentru recuperat aur de la Garrett ce va indeplinesc nevoile de prospectare. Saitrocul de 35.6 cm cu o combinatie de zimti si clasificator este conceput pentru cernerea aurului, monede, bijuterii si relicve in apa sau in praf. Acesta se potriveste intr-o sita ce are gaurile cat sa retina o moneda mica in timp ce praful trece prin ea. Sticla este folosita ca o pipeta pentru a atrage granule mici de aur din apa.
Saitroc prospectare aur
PACHETUL CONTINE
- Saitroc de prospectare de 35,6 cm (14")
- Saitroc pentru excursie de 24,5 cm (10")
- Clasificator
- Pipeta de absorbtie
- 2 fiole pentru depozitarea aurului
- Penseta cu lupa
- Ghid de cautare a aurului (Engleza)

MOSTRA DE NISIP AURIFER
Experimentati goana dupa aur. Fiecare pachet cu nisip contine o cantitate mica de aur, va ofera astfel, experienta unica de cautare a aurului.
Acest pachet vine dintr-o zona aurifera bogata in cantitati mari de praf de aur; veti avea posibilitatea de a gasi pepite.
Nisipul aurifer este perfect pentru a va familiariza cu utilizarea saitrocului si pentru a va imbunatati tehnica de cautare.
Se recomanda sa amestecati proba de nisip intr-un vas mare pentru a nu pierde din material si pentru a putea verifica din nou.
Saitroc garrett


Kit de prospectare Garrett + Nisip aurifer

  • Preţ: 70€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.