Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €  • Golden Mask 4
Acesta este cel mai recent model conceput pentru a satisface cerintele curente in detectarea metalelor, Golden Mask 4 se bazează pe platforma lui Golden Mask 3 atât de mulți dintre cei ce sunt familiarizați cu panoul de control și caracteristicile sale. Acest nou model a fost acordat la 18 kHz și o noua electronica a fost proiectata cu scopul de a face GM4 foarte sensibil la tinte mici, împreună cu capabilități de adâncime ușor stimulate față de modelele anterioare.
  Ca întotdeauna angajamentul Goldenmask a fost întotdeauna pentru a oferi clienților un aparat de înaltă performanță la un preț foarte rezonabil și, în cele mai multe cazuri, un caiet de sarcini mult mai mare in comparatie cu produsele concurente.Panoul de control
Dupa cum puteti vedea totul este foarte intuitiv si usor descifrabil, potențiometre au o actiune amortizată și simt de calitate.


Adancimea (
Power level) : Nivelele maxime vor produce interferente de semnal, acesta este punctul maxim de adancime al detectorului.

Frecventa audio (Audio Freq) : aici se poate schimba tonul audio auzit, functioneaza cu modul de discriminare si cu modul pentru "toate metalele"

Calibrarea solului (Ground Balance) : Acest control se ajusteaza in functie de mineralizarea solului.

Discriminarea metalelor (Disc Level) : Ajustabila intre 1,5 si 2 pentru a elimina fierul.

Intrerupatoarele (Toggle switches) :
 
- Auto / Man schimba intre calibrarea solului automata sau manuala.
 -
Audio / Multi Tone schimba intre modul cu tonuri audio pentru discriminarea metalelor sau modul "toate metalele
"


Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul
din numerele +4 0314380245 sau +4 0727964452
2tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

Golden Mask 4

  • Preţ: 400€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.