Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €  • Evolution

Noul scanner terestru 3D Evolution intareste promisiunile facute de numele acestuia. Acest detector ce ajunge la adancimi mari este cu un pas mai in fata in tehnologia detectoarelor de metale.

Este o combinatie uimitoare intre functionalitate, ergonomie si design futurist.

Dispozitivul dispune de urmatoarele functii:

- sonda telescopica fara fir cu LED pentru cautari pe intuneric

- ecran cu multiple culori si functii la atingere

- mod :Live Sound" cu VLF

- "3D Scan" cu GST?EMSREcranul atractiv "Touchscreen" si comunicatia bluetooth dintre unitatea centrala si sonda sunt doar cateva din caracteristicile inovative ale dispozitivului "Evolution".


Acest aparat combina tehnologii de varf diferite intr-o unitate mica si usoara de folosit. Sonda telescopica il face mai usor de transportat si propice pe mai toate tipurile de soluri. Cu becurile de tip LED este pregatit pentru intuneric. Dispozitivul "Evolution" este cel mai bun detector ce a intrat in lumea detectoarelor de metale cu scanare 3d a solului. Combina simplu tehnologia detectoarelor de metale cu performantele inalte tehnologice ale scanner-elor de soluri.


Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne sunati la unul

din numerele +4 031 438 0245 sau +4 0727964452tag-uri: detector, detectoare, metal, metale, detectoare de metale, detector de metale, detectoare metale, detector metale,

OKM Evolution

  • Preţ: 4.500€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.