Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €  • Tracker II - Kit Pro Arheologie
Un detector de metale destinat pasionatilor de arheologie, este extrem de usor si poate fi folosit si de copii Fata de pachetul standard Tracker II, Kitul Pentru Arheologie vine cu o bobina de cautare de 21cm (8 inci) concentrica, pentru o adancime mai mare.CARACTERISTICI


-Detectorul de Metale și Comori Bounty Hunter - Tracker II este unul dintre modelele clasice, complet reproiectat pentru a oferi cele mai bune caracteristici si performante: combină ușurința de echilibrare automata a solului cu setările manuale, pentru a putea astfel efectua căutări in orice tip de sol , chiar și în zone dificile. Tracker II localizeaza orice tip de metal pretios (aur, argint).

-Tracker II este un detector ce permite reglarea sensibilitatii si a discriminarii. Două tonuri audio vor alerta cu privire la diferitele metale ce se afla in sol. Afisajul luminos va indica starea bateriilor.

-Ideal pentru orice tip de teren; bobina de căutare este submersibila permitand astfel cautarea chiar si in râuri; unitatea centrala nu poate fi introdusa in apa!
-Pachetul Include:
-    Perie din par de cal, pentru descoperirea detaliilor fine ale relicvelor
-    Doua canistre cu diametrul de 5cm, captusite pe interior pentru depozitarea descoperirilor in siguranta;
-    Spatula metalica din otel inoxidabil cu gradatii in centimetrii si in inci pentru masurarea rapida a adancimii unde a fost facuta descoperirea.
-    Jurnal pentru inregistrarea descoperirilor;
-    Șorț cu buzunare Bounty Hunter.

 


Bounty Hunter Tracker II - Kit Pro Arheologie

  • Preţ: 210€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.