Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €  • CF77
Detectorul de metale CF77 are o performanta excelenta in soluri mineralizate, va permite sa detectati cu usurinta aur, monede, bijuterii, relicve si alte obiecte mici in zone unde nu au putut fi accesibile pana acum. Detectorul face asta asigurand o detectie stabila si de adancime in cele mai dificile conditii de sol.
ACCESSORII INCLUSE


 

Caseta de baterii

Imbracaminte pentru caseta de baterii

Casti audio


CARACTERISTICI

 DETECTIE RAPIDA  LA ADANCIMI MARI
Detectorul de metale CF77 va permite sa descoperiti tinte la o adancime mai mare decat alte detectoare de monede si relicve din aceasta categorie.BOBINE PENTRU MONEDE SI RELICVE


Puteti opta pentru oricare din cele 3 bobine de cautare tip DD, diferite, foarte ușoare și rezistente la apa ale detectorului Cf 77 ! Este suficient să selectați bobina potrivită pentru fiecare mediu de detectie pentru a obține cele mai bune performanțe. Design-ul DD al acestor bobine de căutare vă permite să căutați la adancimi mari, chiar și în cele mai dificile soluri. Alegeți între 23 cm (9 ''), 28 cm (11 '') sau 45 cm (18 '').
 
Cea mai mica bobina va ofera un acces usor in spatiile foarte inguste cu o buna discriminare. Bobina medie ofera o buna calibrare, adancime  si discriminare a tintelor. Bobina mare ofera cea mai mare adancime pe spatii intinse. Avand posibilitatea alegerii uneia din cele trei variante de bobine  veti beneficia intotdeauna de bobina ideala pentru tipul dvoastra de cautare. Veti beneficia de  cea mai buna performanta pe soluri diferite; de la soluri puternic mineralizate sau care contin diverse roci la terenuri in campie, plaje si zone cu continut ridicat de deseuri.MODURI DE CAUTARE


  CF77 dispune de trei moduri de cautare.
GENERAL este un mod fara discriminare, care ofera maximul de adancime.
MOD 1 și MODE 2 sunt moduri de discriminare, care asigură o funcționare usoara și stabilă în timp ce toate   tintele nedorite sunt filtrate. Aceste moduri asigură performanțe excepționale în condiții extreme ale  solului - in soluri puternic mineralizate.DISCRIMINAREA  METALELOR CU TREI TONURI AUDIO DIFERITE
Detectorul de metale CF77 poate ajunge la adancimi incredibile oferind în același timp o identificare completă a tintei și o discriminare clară între metale. Design-ul unic vă va ajuta sa diferentiati  tintele, cele neferoase de cele din aur si alte metale feroase prin emiterea a trei tonuri audio diferite. Veti evita in acest fel  sa efectuati sapaturi inutile.

TON AUDIO PENTRU FIER

Detectorul de metale CF77 poate elimina semnalele de fier produse de sol în zonele puternic mineralizate. Un semnal audio unic pentru  fier on / off vă permite să alegeți să detectati numai metalele neferoase prin oprirea sonorului pentru tinte feroase.

OPERARE USOARA SI DESIGN ERGONOMIC
Detectorul de metale CF 77 este un aparat foarte usor de folosit. Designul ergonomic inteligent și comenzile simplificate vă permit să detectati toată ziua, fără sa obositi. Atat utilizatorii de nivel mediu cat si profesioniștii vor aprecia designul inteligent și operarea intuitivă.

BATERIE CU FUNCTIONARE INDELUNGATA
Detectorul de metale CF77 vă oferă posibilitatea sa detectati toată ziua și chiar mai mult. Acum puteti  detecta fără griji ca veti ramane fara baterie. Alimentat cu doar 8 baterii alcaline AA, detectorul CF77 poate functiona cu ușurință timp de 30 ore.
SPECIFICATII TEHNICE

Tip bobina DD
Principiu de operare
VLF
Frecventa 17.5 kHz
Detectie metal
Audio
Calibrare sol Manuala
Mufa casti 1.4" Mono
Lungime tija
127-152cm (50"-60")
Durata de viata a bateriei
maxim 30 ore
Greutate
1,64kg  (bobina C28, inclusa)


VIDEO
 


Product Info
2 Cadouri

Makro CF77

- 2 Cadouri
  • Preţ: 850€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.