Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €  • Velox One

"Tot ceea ce te astepti de la un detector: Performanță superioară în mineralizare ridicată. Adâncime. Viteza. Utilizare ușoară. Ușurință și ergonomie. Velox le are pe toate! "Ideal pentru monede, bijuterii, relicve, și metale mici, care sunt dificil de a detecta. Velox a fost dezvoltat pentru condiții de teren dificile. Velox oferă un detector de excepție pentru utilizatori prin combinarea avantajuilui profunzimii, vitezii și ușurinței de utilizare cu bobină de căutare nou concepută și setări speciale care permit utilizarea convenabilă în mineralizare ridicată.

Vă veți bucura de detectarea obiectelor de la adâncimi la care alte detectoare nu pot ajunge la fel de bine și ușurința de căutare în sol puternic mineralizat (sol extrem de sarat, plaja cu nisip ud, teren arabil umed sau în condiții extreme de magnetism terestru), care sunt problematice pentru cele mai multe detectoare.CADOURI
GASITI MAI MULTE MONEDE, BIJUTERII, RELICVE SI AUR!

Un detector de exceptie care poate găsi metale, chiar și în sol mineralizat puternic cu bobina de căutare nou proiectată și setări speciale!COMUTATORUL DE FIER ȘI DIFERENTIEREA FIERULUI

Comutatorul de fier vă permite să eliminați metalele feroase, astfel că, atunci când nu doriți să detecteze aceste tipuri de metale, puteți căuta prin oprirea comutatorului pentru fier. Acesta prevede, de asemenea, ușurința de utilizare în zonele cu mult gunoi.

Pe de altă parte, în special în zonele mineralizate puternic cu fier și de nisip de plaja, diferentierea fierului permite la solurile care au efect de reflexie similar cu fierul de a fi eliminat prin oprirea comutatorului pentru fier. În plus, acesta permite metalelor cu conținut scazut de fier de a produce un ton scăzut care determina o discriminare mai ușoră.


DIFERENȚIEREA METALELOR

Velox ințelege foarte ușor și stabil diferențele dintre metale. Acesta produce un ton de avertizare mai puternic pentru neferoase si un ton mai mic pentru metale feroase.

AMPLIFICATOR SEMNAL AUDIO

Stimulează sunetul la semnale slabe primite de la metale mici sau profunde care fac mai ușor pentru tine de a detecta acele obiective incerte.

BATERII

 - Velox one foloseste 8 baterii de tip AA alcaline (incluse in pachet)


Accesoriu optional - 270 euro

39x45cm (15.3''x 17.7'') Bobina de cautare mare
Singurul detector de aur ce poate depista o moneda de 2 euro la 50cm adancime.Dezvoltata special pentru utilizatori ce doresc o mai mare adancime, aceasta bobina va ofera o crestere semnificativa in adancime cand este comparata cu bobina standard a aparatului.

În plus, acesta oferă o acoperire mai mare, permițându-vă să găsiți obiectivele mai repede.
        


Product Info
2 Cadouri

Nokta Velox One

- 2 Cadouri
  • Preţ: 750€

- Preţul include TVA
- Facturile sunt emise in Lei, la cursul oficial de schimb BNR de la data emiterii facturii.

Accesorii optionale