Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €


SecuritateGarrett Super Scanner

CARACTERISTICI - Sensibilitate mare: Detecteaza cele mai mici obiecte. - Se poate comuta in mod silentios (vibratii) - Auto calibrare: Tehnologia aparatului elimi..

- Baterie 9V inclusa
- Transport Gratuit

Pret:  150€

MD 3003B1

Detector de metale portabil destinat să garanteze securitatea zonelelor sensibile, cum ar fi școli, tribunale, scoli de corecție, evenimente sportive, întreprinderi, cluburi de noapte, ba..

- Baterie 9V inclusa

Pret:  55€

Garrett Super Wand

Unul dintre cele mai noi detectorare de metale portabile pentru securitate de la Garrett. Avand la baza o tehnologie de vârf, permite o detectare usoara datorita in special formei sale ergonomice d..

- Include: acumulator + incarcator
- Transport Gratuit

Pret:  180€

CT 900

Acest produs este utilizat pe scară largă în aeroporturi, zone industriale, clădiri guvernamentale, școli, spitale, locuri de întâlnire, sporturi, etc. Echipamentul va alerta cand me..

- Baterie 9V inclusa

Pret:  70€

Nokta Ultra Scanner

Securitate devine din ce in ce mai importanta în viata publica de astazi. Prin urmare, sunt necesare solutii de securitate în aproape fiecare parte a vietii de zi cu zi. Ultra Scanner, c..

- Baterie 9V inclusa
- Transport Gratuit

Pret:  170€ 185€

GC-1001

Detector de metale portabil ce nu nesecita reglare, are o reactie rapida cu sunet si lumina simultan în cazul detectarii metalelor. Când acesta detecteaza metalele mici sunetul de alarma are un..

- Baterie 9V inclusa

Pret:  90€

MCD-V3 Oglinda profesionala pentru inspectie sub vehicule

      Oglinda:  - 33 / 28 centimeters rezistenta la socuri si tratata cu acryl  - Efect de am..


Pret:  140€

MCD-V3D Camera Video pentru inspectie sub vehicule

CARACTERISTICI  - Camera video CCD de inalta rezolutie cu functie de inregistrare  - Lentile cu latime de 3,6mm ce permit o vedere clara si  panoramica  - Capacitate de vi..


Pret:  440€

MCD-V5 Under vehicle Inspection mirror

Oglinda:  - 30 / 30 centimetrii rezistenta la socuri si tratata cu acryl  - Efect de amplificare datorita formei convexe  - Oglinda este foarte usoara  - Foarte rezistenta la..


Pret:  180€

MCD-V6 Camera Video endoscopica pentru inspectie sub vehicule

CARACTERISTICI  - Camera video cu functie de inregistrare  - Cablul se poate micsora  - Monitor LCD de 4.3 inci pentru vizualizare in timp real si pentru vederea inregistrarilor ..


Pret:  500€ 600€

RECON-PRO AML 1000/UXO

Detectorul de metale RECON-PRO de la Garrett este proiectat să funcționeze în toate condițiile de teren, este folosit de tehnicieni pentru detectarea minelor antipersonale si..

- Cadouri incluse
- 3 Ani Garantie
- Transport Gratuit

Pret:  4.400€