Livrare gratuită in toată ţara pentru comenzi ce depăşesc 100 €Termeni si conditii

Website-ul www.detectoare-metale.ro este proprietatea S.C. ANNITA HIGHTECH TECNOLOGIES GROUP SRL, STRADA BERZEI, NR 40-42, SECT 1, BUCURESTI, SEDIU SOCIAL B-DUL GEORGE COSBUC 42-44, SUBSOL, BIROU 38, SECTOR 5, BUCURESTI
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza www.detectoare-metale.ro, denumit in continuare site, proprietarul marcii si al site-ului fiind denumit generic: ANNITA HIGHTECH GROUP. Accesul si utilizarea site-ului www.detectoare-metale.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea lor.

ACCESUL LA SITE
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (www), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii de Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. ARRA nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTECTUALA
ANNITA HIGHTECH GROUP ofera acces liber la site-ul www.detectoare-metale.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de ANNITA HIGHTECH GROUP. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu ANNITA HIGHTECH GROUP. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ANNITA HIGHTECH GROUP. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al proprietarului, ANNITA HIGHTECH GROUP nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de ANNITA HIGHTECH GROUP si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare.
ANNITA HIGHTECH GROUP sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web.
ANNITA HIGHTECH GROUP nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.
ANNITA HIGHTECH GROUP nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

NU SUNT PERMISE IN LEGATURA CU UTILIZAREA SITE-ULUI URMATOARELE:
*copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
*incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
*incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua ANNITA HIGHTECH GROUP sau a retelei ANNITA HIGHTECH GROUP sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua ANNITA HIGHTECH GROUP care nu sunt publice, fara autorizatie;
*incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua ANNITA HIGHTECH GROUP prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”;
*folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ANNITA HIGHTECH GROUP va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea lor.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI ANNITA HIGHTECH GROUP
ANNITA HIGHTECH GROUP isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
ANNITA HIGHTECH GROUP nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
ANNITA HIGHTECH GROUP poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

COMANDAREA PRODUSELOR
Incheiarea contractului de prestari servicii intre parti il constituie momentul la care ANNITA HIGHTECH GROUP va va comunica mesajul de confirmare referitor la comanda primita dupa lansarea acesteia de catre dumneavoastra prin intermediul website-ului.
Obiectul contractului il constituie serviciile pentru care v-ati exprimat optiunea, prin lansarea unei comenzi, iar comanda v-a fost confirmata ulterior de catre ANNITA HIGHTECH GROUP. Serviciile au caracteristicile mentionate de catre societate pe pagina web.
Pretul serviciilor prestate este cel mentionat pe pagina web de catre ANNITA HIGHTECH GROUP pentru produsele in cauza.
Preturile pentru serviciile de curatare nu contin TVA.

PLATA SERVICIILOR
Plata serviciilor se face in urma operatiunii de curatare, dupa verificarea de catre dumneavoastra a calitatii serviciilor. Plata se va face catre operatorul ANNITA HIGHTECH GROUP care a efectuat operatiunea de curatare pe baza de chitanta intocmita de aceasta.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR
In urma acordului exprimat de dumneavoastra prin accesarea si utilizarea www.detectoare-metale.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi utilizate de ANNITA HIGHTECH GROUP Perfect Sistem S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing.